Μπορεί η Αχαΐα να «βράζει» από κρούσματα, ωστόσο σε ορισμένους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης φαίνεται να μην «ιδρώνει το αυτί».

Δεκάδες άτομα

Σάββατο βράδυ και αγνοώντας κάθε μέτρο και στοιχειώδη λογική, κέντρο νυχτερινής διασκέδασης διοργάνωσε πάρτι με δεκάδες άτομα να είναι ο ένας πάνω στον άλλον, τη μουσική στη διαπασών και διασκέδαση σαν να μην υπάρχει πανδημία.

Μάλιστα οι πελάτες πάνω στο κέφι τους ξέχασαν ότι υπάρχει κοροναϊός, ξέχασαν ότι υπάρχουν μέτρα που επιβάλλουν μόνο καθήμενους και αυστηρές αποστάσεις και είπαν να… μοιραστούν τη διασκέδασή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας βίντεο που αποτυπώνει όλα όσα έγιναν.

Αγανάκτηση

Οι εικόνες με τους πελάτες να έχουν κατακλύσει το μαγαζί και να διασκεδάζουν χωρίς μέτρα και αποστάσεις προκάλεσε την αγανάκτηση των καταστηματαρχών εστίασης και αναψυχής, αφού τέτοια περιστατικά αμαυρώνουν τις προσπάθειες που κάνουν για αυστηρή τήρηση των μέτρων ώστε η εστίαση στην περιοχή να μην μπει σε αναστολή.

Μάλιστα, δημοσίευσαν το συγκεκριμένο βίντεο σε κλειστή ομάδα που έχουν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας:

«Αν την ημέρα που ανακοινώθηκε το κλείσιμο της μισής Ελλάδας, κάποιοι επιλέγετε να γράφετε έναν ολόκληρο νομό, να πούμε πως απλά είστε απέναντί μας. Είναι απαράδεκτο να λειτουργείτε με τον τρόπο που φαίνεται στα live story πελατών σας».

Πηγή: tempo24.news