Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον.

Ο θηριώδης στόπερ της Λίβερπουλ υπέστη ρήξη χιαστών και μέσω των social media έστειλε μήνυμα, πως θα επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους.

Παράλληλα, ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού στο twitter:

Αυτό το απόγευμα συναντήθηκα με έναν ιατρικό σύμβουλο για να αρχίσουμε τη διαδικασία σχεδιασμού και των πιο μικρών λεπτομερειών για την αποθεραπεία μου, μετά από το περιστατικό που συνέβη το Σάββατο.

Έχω εστιάσει πλήρως στην επάνοδό μου και θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω όσο γίνεται πιο γρήγορα. Παρά την προφανή απογοήτευση, έχω την ακράδαντη πεποίθηση ότι μέσα από μία δυσκολία έρχεται μία ευκαιρία και με τη βοήθεια του Θεού θα φροντίσω να επιστρέψω καλύτερος, πιο φρέσκος και πιο δυνατός από ποτέ.

Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, πιστεύω ότι τα πάντα γίνονται για έναν λόγο και είναι σημαντικό να προσπαθείς και να κρατάς ψηλά το κεφάλι τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές.

Με την υποστήριξη της συζύγου μου, των παιδιών, της οικογένειάς μου και όλων των ανθρώπων της Λίβερπουλ, είμαι έτοιμος για την πρόκληση που έχω μπροστά μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα υποστήριξης, σημαίνουν πάρα πολλά για μένα και την οικογένειά μου, και θα κάνω τώρα τα πάντα για να στηρίξω τους συμπαίκτες μου με όποιο τρόπο μπορώ ενόψει των επόμενων μεγάλων εβδομάδων που έρχονται και ενώ θα συνεχίζω μέρα με τη μέρα την αποθεραπεία μου.

Θα επιστρέψω.