«Η κόρη μας να γυρίσει στο σπίτι και όλα θα είναι όπως πριν». Αυτή είναι η έκκληση αγωνίας του πατέρα της 19χρονης Αρτέμιδος που εδώ και 4 μέρες αγνοείται.

«Είμαστε άυπνοι, ψάχνουμε στα βουνά δεν κλείνουμε μάτι».

Η 19χρονη έφυγε από το σπίτι της την Παρασκευή για να πάει σε μια συνέντευξη για δουλειά και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της. «Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε στη στάση ήταν ο γαμπρός μου. Ήταν με έναν φίλο».

Βίντεο – ντοκουμέντο

Στο βίντεο – ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το LIVE NEWS φαίνεται η 19χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε. Είναι το τελευταίο ίχνος ζωής της κοπέλας, αφού από τότε το κινητό της είναι κλειστό και κανείς δεν έχει νέα της.

Σύμφωνα με τις φίλες της 19χρονης, η κοπέλα είχε χωρίσει πρόσφατα, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της. «Δεν ανοιγόταν και στα κορίτσια. Ήταν κλειστός χαρακτήρας».

Οι γονείς της 19χρονης προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον πρώην φίλο της, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο πατέρας της 19χρονης απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να λήξει ευχάριστα αυτή η υπόθεση. «Να προλάβουμε το κακό».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA