Μπουλούκι. Το, ουδέτερο. Σύμφωνα με το λεξικό, το μπουλούκι ήταν ο περιοδεύων θεατρικός θίασος, ο οποίος έδινε παραστάσεις στην επαρχία.

Και αυτό που παρουσίασε η Εθνική ομάδα του Φαντ’ Σιπ απέναντι στο Κόσοβο, θύμισε αυτό που περιγράψαμε στον πρόλογο. Τι άλλο να πεις για να περιγράψεις την εικόνα αυτής της ομάδας που δεν κατάφερε να νικήσει ούτε το ΚόσοβΟ (0-0) στο ΟΑΚΑ.

Μία ισοπαλία που «γκρέμισε» την Ελλάδα από την κορυφή του C3 ομίλου του Nations League, με τη Σλοβενία να μένει μόνη πρώτη μετά την άνετη επικράτηση της με 4-0 επί της Μολδαβίας. Ένα γκρουπ που συμπεριλαμβάνεται στην τρίτη ταχύτητα της διοργάνωσης, την οποία απαρτίζουν οι πιο αδύναμες χώρες.

Ένα αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος συγκαταλέγεται στις δέκα πιο αδύναμες χώρες της Ευρώπης. Τον οποίο η Ελλάδα θα έπρεπε να νικήσει εύκολα, χωρίς να συναντήσει μεγάλη αντίσταση και να «καπαρώσει» την πρωτιά.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (85′ Λαμπρόπουλος), Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα (62′ Μπουχαλάκης), Λημνιός (73′ Πέλκας), Μάνταλος (62′ Φούντας), Μπακασέτας (73′ Φορτούνης), Παυλίδης

ΚΟΣΟΒΟ: Μιούριτς, Ντρέσεβιτς, Αλίτι, Βοιβόντα, Πακαράντα, Σάλα, Λοσάι (34′ Ρασκάι), Καστράτι, Τσελίνα (63′ Χασάνι), Χαρντεργκιονάι, Κολόλι (80′ Ρασάνι).