Συγκλονίζει η άγρια διπλή δολοφονία στο Λουτράκι με θύματα μια 45χρονη Ουκρανή και έναν άνδρα που εντοπίστηκαν μέσα σε λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Ναστούλη από το «korinthosnews.gr» αργά χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε το έργο της συγκέντρωσης στοιχείων από την Ασφάλεια Κορίνθου και από τα κλιμάκια των εγκληματολογικών ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και από σήμερα το πρωί θα ξεκινήσει η αξιοποίηση των ευρημάτων.

Βασικός ύποπτος είναι ένας αλλοδαπός, συνομήλικος της άτυχης γυναίκας με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις που φαίνεται όμως να είχαν διακοπεί.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση φίλης της 45χρονης Ουκρανής.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον πρώην σύντροφο της 45χρονης γυναίκας, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος. Όπως εκτιμούν οι Αρχές, ο δράστης αποφάσισε να πιάσει επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή, ο δράστης αιφνιδίασε το ζευγάρι που ήταν γυμνό. Δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Ο δολοφόνος τους κτύπησε ξανά και ξανά με κάποιο ογκώδες όργανο στο κεφάλι. Ακόμη κι αν πρόλαβαν να φωνάξουν, η περιοχή είναι ερημική και κανείς δεν τους άκουσε.

Σεσημασμένος για ληστείες ο δράστης

Πάντως ο άνθρωπος που υποψιάζονται οι Αρχές ότι βρίσκεται πίσω από το στυγερό έγκλημα είναι ο 45χρονος Αλβανός που μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Φέρεται μάλιστα να είναι σεσημασμένος για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών σύμφωνα με την ONTIME.

Τι πυροδότησε την μανία του δράστη

Τη μανία του δράστη πυροδότησε όπως όλα δείχνουν η διακοπή της ερωτικής σχέσης που είχε με την 43χρονη, η οποία έμενε μόνιμα στο Λουτράκι και εργαζόταν ως μασέζ.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί, ο σεσημασμένος Αλβανός φέρεται να την παρενοχλούσε συχνά τον τελευταίο καιρό και δεν αποδεχόταν για κανένα λόγο τον χωρισμό τους. Η 43χρονη παλαιότερα ήταν παντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου με τον οποίο έχει αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα κόρη της.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πρώην σύζυγός της από τον οποίο φαίνεται να απέκτησε μεγάλη περιουσία μετά το διαζύγιό τους, είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού είχε επίσης στενές επαφές τα τελευταία χρόνια στο νησί των ανέμων καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά.