Τις άσχημες εμφανίσεις συνέχισε η Εθνική Ελπίδων. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα, μετά την πεντάρα κόντρα στην Κροατία, έχασε και από την Λιθουανία (2-0). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δέχθηκε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, δεν μπορούσε να φανεί απειλητική, και μοιραία έχασε ακόμα ένα παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, η Ελλάδα θα μπορούσε να πάρει πρώτη προβάδισμα στο σκορ αλλά το 6ο λεπτό το φάουλ που εκτέλεσε Μπουζούκης το απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κράπικας. Η Λιθουανία άνοιξε το σκορ στο 17′ όταν μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου, οι Λιθουανοί το εκμεταλλεύτηκαν και ο Κίζα έκανε το 1-0.

Η Ελπίδων είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια όταν στο 26′ ο Τσαούσης βρέθηκε με τη μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Κραπίκας μπλόκαρε τη μπάλα, ενώ στο 34′ ο Μπουζούκης εκτέλεσε το φάουλ με τον Παπανικολάου να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα έξω.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν, παρά τις αλλαγές του Γιάννη Γκούμα. Η Λιθουανία συνέχιζε να πιέζει και στο 66ο λεπτό να σημειώνει το 2-0.Το μόνο που κατάφερε η Ελλάδα ήταν να απειλήσει στο 69′ με τον Χατζηστραβό ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, έκανε το σουτ αλλά ο Κράπικας μπλόκαρε τη μπάλα.

Λιθουανία: Κράπικας, Στοκούνας, Σάτκους, Γιανκάουσκας, Ούτκους, Ανταναβίτσιους (78΄ Κρούζικας), Κιζάς (64΄ Μπενεβίτσιους), Σίρβυς, Κλονιούνας, Ανίσας (90΄ Μιλάσιους), Μεγκελάιτις (90΄ Αρμάλας).

Ελλάδα: Τζολάκης, Κατράνης, Νικολάου, Τσιγγάρας, Παπανικολάου (59΄ Χατζηστραβόος), Δουβίκας, Μπουζούκης (78΄ Ξενιτίδης), Κωνσταντόπουλος, Γκαργκαλατζίδης (46΄ Εμμανουηλίδης), Τσαούσης (46΄ Βρουσάι), Ουές (59΄ Νάτσος).