Μαρία Λεπενιώτη, Γεσθημανή Τσουλφόγλου και Ανδρέας Ντόκος είναι τα μέλη της έδρας του Τριμελούς Εφετείου που για περισσότερα από τέσσερα χρονιά δικάζουν την πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώ εισαγγελέας της Έδρας είναι η  Αδαμαντία Οικονόμου με αναπληρωτή της τον κ. Στέλιο Κωσταρέλλο.

Αναπληρώτρια πρόεδρος είναι η Μαρία Βάρκα που γεννήθηκε το 1957 και όταν τελείωσε τις σπουδές της στα νομικά αποφάσισε να δώσει εξετάσεις για το δικαστικό σώμα. Ήταν Ιανουάριος του 1985 όταν μπήκε στη σχολή δικαστών, υπηρέτησε για κάποια χρόνια στο Ναύπλιο, προήχθη στο βαθμό του Εφέτη τον Φεβρουάριο του 2008 και μετατέθηκε στο Εφετείο Αθηνών

Οι δικαστές απαλλάχθηκαν από τα άλλα καθήκοντά τους για να επιταχυνθεί η δίκη τον Νοέμβριο του 2018.

Η Μαρία Λεπενιώτη πέτυχε απόλυτα να διευθύνει με πλήρη ισορροπία μία δίκη δύσκολη όπως αυτή της Χρυσής Αυγής που δεκάδες φορές υπήρξαν εντάσεις και τεράστια φόρτιση, εν αντιθέσει με τη εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου που από την έναρξη της μεγάλης δίκης, δεν ασχολήθηκε ούτε λεπτό με τη διερεύνηση του κατηγορητηρίου, αλλά επέλεξε να λειτουργεί με τις ερωτήσεις της ως «εισαγγελέας υπεράσπισης».

Η τρίτη γυναίκα λοιπόν που βρίσκεται στην έδρα είναι η Γεσθημανή Τσουλφόγλου. Γεννήθηκε πριν 53 χρόνια, ενώ πήρε την απόφαση να μπει στον δικαστικό κλάδο τον Ιανουάριο του 1997. Στο βαθμό του προέδρου πρωτοδικών προήχθη τον Μάιο του 2009, υπηρέτησε στη Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο του 2011 βρέθηκε στη Βέροια και έπειτα στην Αθήνα.

Δίπλα στις δύο γυναίκας ο εφέτης Ανδρέας Ντόκος.

Γεννήθηκε το 1963 τελείωσε τις σπουδές του και αρκετά χρόνια μετά αποφάσισε να αφήσει τη δικηγορία. Τον Οκτώβριο του 1995 μπήκε στο δικαστικό σώμα, στο βαθμό του προέδρου πρωτοδικών  προήχθη τον Μάιο του 2009, ενώ στο Εφετείο της Αθήνας μετρά πέντε χρόνια.

«Συμμαθητής» με τον Ανδρέα Ντόκο, ήταν το αναπληρωματικό μέλος της έδρας Δημήτρης Ανέστης. Αν και κάποια χρόνια μεγαλύτερος, μπήκε την ίδια ακριβώς εποχή στον κλάδο και τον Φεβρουάριο του 2009 προήχθη στο βαθμό του προέδρου πρωτοδικών. Για κάποια χρόνια βρέθηκε στο Γύθειο όπου  τον Μάιο του 2014 τον βρήκε η προαγωγή του σε εφέτη.

Στη θέση του αναπληρωματικού εισαγγελικού λειτουργού κάθεται ο Στυλιανός Κωσταρέλλος, ένας άνθρωπος που έχει «αναδείξει» ουκ ολίγες υποθέσεις. «Άφθαστος νομικά» κατά τους συναδέλφους του, ο κ. Κωσταρέλλος γεννήθηκε το 1961, μπήκε στο σώμα τον Μάρτιου του 1993 και προήχθη στο βαθμό του εισαγγελέα πρωτοδικών τον Αύγουστο του 2003. Υπήρξε προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών και οκτώ χρόνια αργότερα έγινε αντιεισαγγελέας εφετών.