Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, Ράνια Τζίμα, παραχωρώντας στην Δανάη Μπάρκα, μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA άνοιξε την ψυχή της και μίλησε για το πώς αισθάνεται μπαίνοντας στα σπίτια των τηλεθεατών.

Εξομολογήθηκε ότι η δουλειά του δημοσιογράφου είναι δύσκολη και απαιτεί «γερό στομάχι».

Η Ράνια Τζίμα μίλησε για τις στιγμές που «λύγισε» και αποκάλυψε ότι στην υπόθεση Τοπαλούδη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της. «Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ με κανένα τρόπο» είπε. Δάκρυσε, «το καλύψαμε με πλάνα, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο».

Μίλησε επίσης για τη μεγάλη συναισθηματική σύνδεση με το MEGA που ήταν για εκείνη ένα «μεγάλο σχολείο».

«Ήθελα πάρα πολύ να ξανανοίξει το MEGA, αισθανόμουν ότι το κλείσιμο του καναλιού ήταν μια μεγάλη αδικία».

Την περίοδο μάλιστα των κλυδωνισμών του MEGA, η γνωστή δημοσιογράφος δημιουργούσε τη δική της οικογένεια, κάτι που έκανε τη διαχείριση του προβλήματος ακόμη δυσκολότερη. «Όταν έκλεισε το MEGA εγώ και ο σύζυγός μου βρεθήκαμε στον αέρα» είπε χαρακτηριστικά.

Μίλησε επίσης για τις οικογενειακές στιγμές και για τον ρόλο της ως μητέρα: αποκαλύπτοντας ότι η κόρη της είναι «μαμάκιας» και πως τα όρια στην μικρή της κόρη βάζει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ενώ εξομολογήθηκε το όνειρό της να μεγαλώσει την οικογένειά της με ένα δεύτερο παιδί.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Ράνια Τζίμα μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»: