Λιονέλ Μέσι και Αρτούρο Βιδάλ έχτισαν μια πολύ δυνατή σχέση στην Μπαρτσελόνα. Οι δρόμοι των δυο παικτών… χωρίζουν, καθώς ο Χιλιανός μέσος βρίσκεται στο Μιλάνο για να υπογράψει στην Ίντερ.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, με ένα ξεχωριστό μήνυμα στα social media αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο. Ο Μέσι τον χαρακτήρισε φαινόμενο, ενώ τόνισε πως θα λείψει από τα αποδυτήρια των Μπλαουγκράνα.

«Σε γνώριζα μόνο από τις αναμετρήσεις μας και πάντα μου φαινόσουν ένα φαινόμενο, αλλά μετά είχα την τύχη να σε γνωρίσω προσωπικά και με εξέπληξες ακόμα περισσότερο» έγραψε αρχικά ο Αργεντινός σούπερ σταρ για τον Αρτούρο.

«Ήταν δύο χρόνια που μοιραστήκαμε πολλά πράγματα και έκανες αισθητή την παρουσία σου, θα λείψεις στα αποδυτήρια, Αρτούρο Βιδάλ. Σου εύχομαι τα καλύτερα σε αυτή τη νέα σελίδα στον νέο σου σύλλογο. Θα ανταμώσουμε και πάλι, σίγουρα» συμπλήρωσε.

Ο Βιδάλ απάντησε κάτω από το ποστ του Μέσι: «Σε ευχαριστώ εξωγήινε Λιονέλ Μέσι!!! Περήφανος που έπαιξα με τον πιο μεγάλο της ιστορίας και σε ευχαριστώ πολύ για την φιλία σου. Μου λείπετε ήδη. Τα λέμε σύντομα».