Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ της Κυριακής εντός του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Βαθύ της Σάμου.

Συνολικά, επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με 8 οχήματα και σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά αντιμετωπίστηκε γρήγορα και χωρίς να υπάρχουν προβλήματα.

Στον τόπο βρίσκεται η Ασφάλεια που διενεργεί έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής. Εξετάζεται ακόμη και η εκδοχή του εμπρησμού.

Δύο τραυματίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη φωτιά τραυματίστηκαν ελαφρά δύο ασυνόδευτοι ανήλικοι.

Μάλιστα, σύμφωνα με το samos24, ένα από αυτά τα παιδιά οδηγήθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Σάμου για προληπτικούς λόγους.

Εξήντα τέσσερα ασυνόδευτα παιδιά θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχείο της περιοχής για τέσσερις ημέρες για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κάηκαν τρεις οικίσκοι στο χώρο παραμονής ασυνόδευτων ανηλίκων όπου και ξέσπασε η φωτιά.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο:

Περίπου 50 άτομα – μητέρες με παιδιά – πετάχτηκαν έξω από τη δομή αφότου ξέσπασε η φωτιά.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Κάηκαν δύο κοντέινερ

Posted by Samos24.gr on Sunday, 20 September 2020

Η δομή βρίσκεται σε καραντίνα από την Τρίτη, όταν εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα κοροναϊού, ενώ την Κυριακή ανακοινώθηκαν 21 κρούσματα εντός του ΚΥΤ.

Υπενθυμίζεται ότι και την Τρίτη φωτιά είχε ξεσπάσει σε χώρο κοντά στο ΚΥΤ.

Για τη διάπραξη έκνομων ενεργειών, που σχετίζονται με την πυρκαγιά αυτή συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη ένας 42χρονος Σύρος ενώ είχε ταυτοποιηθεί ως συνένοχος 20χρονος από τη Γκάμπια.