Η Ρωσία εξασφάλισε επαρκή αριθμό εθελοντών για την τρίτη φάση των κλινικών δοκιμών του εμβολίου κατά της Covid-19, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (Russian Direct Investment Fund-RDIF) Κιρίλ Ντμίτριεφ.
«Συνολικά μέσα σε δύο εβδομάδες στη Μόσχα ήδη δήλωσαν συμμετοχή 55.000 εθελοντές», δήλωσε ο Ντμίτριεφ.
Η Ρωσία άρχισε στις 26 Αυγούστου να καλεί εθελοντές για τη τρίτη φάση των κλινικών δοκιμών του ρωσικού εμβολίου στην οποία θα συμμετάσχουν 40.000 άτομα.
Τα πρώτα αποτελέσματα από τις κλινικές δοκιμές της τρίτης φάσης αναμένονται τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπως έχουν ανακοινώσει αρμόδιοι αξιωματούχοι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραμπ: Το Ιράν θέλει πολύ να κάνει συμφωνία – Πιθανή απόσυρση αμερικανικών δυνάμεων και από Ιταλία-Ισπανία
- Αμπελόκηποι: Σφραγίστηκε παράνομος οίκος ευγηρίας – Πρόστιμο 6.500 ευρώ στην ιδιοκτήτρια η οποία συνελήφθη
- Ηλεία: Συγκλονίζει ο πατέρας του 13χρονου που σκοτώθηκε με πατίνι – «Καλό ταξίδι bro μου…»






