Στην καταγγελία ότι υπάρχει και τρίτο κρούσμα κοροναϊού στο υπουργείο Πολιτισμού μέσα στην τελευταία εβδομάδα χωρίς να λαμβάνεται κανένα μέτρο προστασίας των εργαζομένων από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, προχώρησε η Σία Αναγνωστοπούλου.

Άφαντη

Η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ σε δήλωσή της με τίτλο «τρίτο κρούσμα στο Υπουργείο Πολιτισμού και η Υπουργός άφαντη» διερωτάται «στα πόσα κρούσματα άραγε η υπουργός Πολιτισμού θεωρεί ότι πρέπει να λάβει μέτρα;».

Αναλυτικά η δήλωση της Σίας Αναγνωστοπούλου έχει ως εξής:

Επαφίεται στην ατομική ευθύνη;

Από την προηγούμενη εβδομάδα, ήδη από την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος στο κεντρικό κτίριο του Υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας, καλέσαμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Η πολιτική ηγεσία κώφευσε.

Με το δεύτερο κρούσμα πάλι καλέσαμε το Υπουργείο να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες σήμερα εμφανίστηκε και τρίτο κρούσμα κορωνοϊού. Στα πόσα κρούσματα άραγε η Υπουργός Πολιτισμού θεωρεί ότι πρέπει να λάβει μέτρα; Η και αυτό επαφίεται στην ατομική ευθύνη των εργαζομένων;

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από