Γεμάτο από συναισθήματα ήταν το τελευταίο «αντίο» του Χουάνκαρ στη Μάλαγα.

Ο Ισπανός αμυντικός αγωνίστηκε στη Μάλαγα τα τελευταία πέντε χρόνια και αυτό που αντιλαμβάνεται κανείς με ευκολία μέσα από τα λόγια του, είναι ότι δέθηκε πολύ με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα τόνισε για τη θητεία του στον σύλλογο:

«Δεν πίστευα πως θα έρθει αυτή η στιγμή αλλά όλα έχουν ένα τέλος. Το τέλος της πιο όμορφης σελίδας στην ζωή μου, σε μία περίοδο όπου υπέφερα πολύ και την ίδια στιγμή ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον κόσμο. Ευχαριστώ την πόλη της Μάλαγα, τους ανθρώπους και τους οπαδούς.

Νιώθω πως θα μπορούσα να δώσω περισσότερα αν δεν είχα τους τραυματισμούς. Θα έκανα ότι μπορούσα για να μην ήταν έτσι η κατάσταση, θα έδινα την ζωή μου χίλιες φορές για την ομάδα, χωρίς να περιμένω το παραμικρό.

Αυτοί που με ξέρουν πραγματικά, ξέρουν πως είμαι ένα παιδί που απλά παίζει ποδόσφαιρο και δίνει πολύ σημασία σε όσα συμβαίνουν, είτε είναι καλά είτε κακά. Σε αυτά τα πέντε χρόνια έδωσα τα πάντα από την πρώτη στιγμή, γνωρίζοντας ποια φανέλα φορούσα.

Είμαι πολύ λυπημένος που φεύγω έτσι από την ομάδα με μία γλυκόπικρη γεύση. Ελπίζω μια μέρα να μπορέσω να σας δώσω πίσω όλα αυτά που δώσατε σε εμένα. Ευχαριστώ την Μάλαγα που μου έδωσε το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή μου, την κόρη μου Μαρτίνα.

Εκείνη που φόρεσε την φανέλα όταν ήταν ενός έτους και τραγούδησε τον ύμνο όταν πήγε δύο. Για αυτό, για την πόλη, για το χόμπι μου και για όλους τους φίλους που είχα εύχομαι η Μάλαγα να επιστρέψει στην κανονικότητα και θα είμαι εκεί να βοηθήσω όπως μπορώ.

Η Μάλαγα θα λάμψει ξανά. Θέλω να πω σε όλους τους ανθρώπους που συνάντησα στην Μάλαγα, ένα μεγάλο ευχαριστώ από την καρδιά μου. Θα θυμάμαι τα πάντα. Για πάντα Μάλαγα»!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από