Κοινωνική κατακραυγή έχει ξεσπάσει από το εμετικό σχόλιο του –πρώην πλέον– παίκτη του Big Brother, μετά το αισχρό σχόλιο περί βιασμού, το οποίο, όπως ήταν λογικό κι αναμενόμενο, είχε επιπτώσεις και στο ίδιο το ριάλιτι.

Μια από αυτές που θα… πονέσει περισσότερo το κανάλι είναι οι χορηγοί, οι οποίοι αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον, αφού θεωρούν ότι οι αξίες που πρεσβεύει το εν λόγω ριάλιτι δεν συνάδουν με αυτές των εταιριών.

Την αρχή έκανε η εταιρεία Rigas Furniture, ανακοινώνοντας ότι αποσύρει τη χορηγία της, για να ακολουθήσουν «βροχή» ανακοινώσεις και αποχωρήσεις.

Μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας, μια μεγάλη μερίδα χορηγών έχουν αποσυρθεί, ενώ δεν αποκλείεται ο αριθμός να αυξηθεί τις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Camelot, που έχει και δική της ξεχωριστή θέση στην αναφορά των χορηγών στο τέλος της εκπομπής, ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά την αποχώρησή της, ενώ πριν από λίγη ώρα, γνωστή έκανε την απόφασή της να αποσυρθεί και η εταιρεία NEF-NEF.

Οι άλλες εταιρείες που απέσυραν τη χορηγία τους είναι οι Candia, doctor Plant και Panda Sports, ενώ σειρά πήραν και οι εταιρείες ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ, Lechuza και Espiel.

Διαβάστε επίσης: Πλήθος καταγγελιών στο ΕΣΡ για το εμετικό σχόλιο παίκτη του Big Brother περί βιασμού

Η ανακοίνωση της Rigas Furniture

«Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι «γυναικοκρατούμενο». Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης»

Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς…

Δημοσιεύτηκε από Rigas Furniture στις Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

Η ανακοίνωση της Camelot

«Η εταιρεία μας Camelot μόλις ενημερώθηκε για το άκρως καταδικαστέο και απεχθές συμβάν το οποίο συνέβη στο Big Brother αποφάσισε την άμεση απόσυρση της χορηγίας της. Η Camelot σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, την γυναίκα και γενικότερα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Η εταιρεία μας Camelot μόλις ενημερώθηκε για το άκρως καταδικαστέο και απεχθές συμβάν το οποίο συνέβη στο Big Brother…

Δημοσιεύτηκε από Camelot στις Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

Η ανακοίνωση της Candia

«Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας αποχωρεί από την χορηγία της, με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες απόψεις και συμπεριφορές οι οποίες δε μας πρεσβεύουν».

Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας…

Δημοσιεύτηκε από Candia στις Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

Η ανακοίνωση της Doctor Plant

«Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε το ελάχιστο,που είναι η αποπομπή του παίχτη μετα το αχαρακτήριστο και σοκαριστικό σχόλιο που έκανε και φυσικά μία δημόσια συγνώμη απο το σταθμό!

Είναι φυσικό επόμενο να διακοπεί η περαιτέρω συνεργασία!

Γνωρίζοντας το ήθος και τις αξίες τους, θεωρούμε βέβαιο,οτι το ίδιο επιθυμούν και οι υπόλοιποι χορηγοί που μας στήριξαν σε αυτό το project (Φυτώρια Αντεμισάρη-pandasports-Γράστις-Lechuza)

Οπότε επίσης αποσύρονται!

Τσόκας Μάκης

Γαλάνης Δημήτρης».

Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε…

Δημοσιεύτηκε από Doctor Plant στις Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

Η ανακοίνωση της Panda Sports

«Η εταιρεία Panda Sports μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της.

Καταδικάζουμε αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις που δεν μας πρεσβεύουν».

Η εταιρεία Panda Sports μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη…

Δημοσιεύτηκε από Panda Sports – ROYAL GRASS Hellas στις Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

Η ανακοίνωση της NEF-NEF

«Αποσύρουμε τη χορηγία μας από το Big Brother και αναγνωρίζουμε το λάθος μας να συνεργαστούμε με μια εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας μας».

Αποσύρουμε τη χορηγία μας από το Big Brother και αναγνωρίζουμε το λάθος μας να συνεργαστούμε με μια εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας μας.

Δημοσιεύτηκε από NEF NEF στις Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

Η ανακοίνωση της ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβασμού προς τις γυναίκες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η εταιρία Φυτώρια Αντεμισάρη ΑΕ αποσύρει τη χορηγία της στην εκπομπή Big Brother του τηλεοπτικού σταθμού Σκαϊ.

Δίνοντας προτεραιότητα στο σεβασμό των ανθρωπίνων αξιών και της αξιοπρέπειας, καταδικάζουμε τόσο το απαράδεκτο αυτό περιστατικό όσο και αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις οι οποίες δεν μας πρεσβεύουν».

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβασμού προς τις γυναίκες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η εταιρία Φυτώρια Αντεμισάρη…

Δημοσιεύτηκε από ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ στις Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

Η ανακοίνωση της Espeil:

«Κατόπιν των χθεσινών θλιβερών σκηνών και διαλόγων που διαδραματίστηκαν στα πλαίσια του reality big brother , η Espiel AE θεωρώντας απαράδεκτη τη προσβολή στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αξία, αποσύρει τη χορηγία της».

Κατόπιν των χθεσινών θλιβερών σκηνών και διαλόγων που διαδραματίστηκαν στα πλαίσια του reality big brother , η Espiel AE…

Δημοσιεύτηκε από Espiel Home Details στις Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020

Η ανακοίνωση της εταιρείας Lechuza:

«Μετά την ενημέρωση για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας αποσύρει την χορηγία της με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια.

Καταδικάζουμε αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις οι οποίες δεν μας πρεσβεύουν».

Μετά την ενημέρωση για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η…

Δημοσιεύτηκε από Lechuza Ελλάδα στις Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από