Μέλι… έσταξε για τον Λιονέλ Μέσι ο Σαμουέλ Ετό.

Ο Ετό, που υπήρξε συμπαίκτης του Μέσι στην Μπαρτσελόνα αποθέωσε τον Αργεντινό σούπερ σταρ, μιλώντας στο αργεντίνικο τηλεοπτικό δίκτυο «TyC Sports.

Ο Καμερουνέζος δήλωσε πως έχει σαν γιο του τον Λιονέλ, ενώ ξεκαθάρισε πως η Μπαρτσελόνα είναι ο… Μέσι. Όλα τα… λεφτά, ήταν η εξής ατάκα του: «Αν ο Μέσι αποφασίσει να φύγει, πρέπει να βρούμε άλλο όνομα για το σύλλογο». Παράλληλα, μίλησε για τους Κούμαν και Τσάβι.

«Ο Μέσι είναι σαν γιος μου. Τον αγαπώ πάντα ως τέτοιον και θέλω πάντα το καλύτερο για αυτόν. Η Μπαρτσελόνα είναι ο Μέσι. Νομίζω ότι αν ο Μέσι αποφασίσει να φύγει, πρέπει να βρούμε άλλο όνομα για το σύλλογο. Πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα είναι τυχερή που έχει τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών και πρέπει να τον κρατήσει οπωσδήποτε» είπε χαρακτηριστικά ο 39χρονος πρώην επιθετικός.

Για το αν συμφωνεί με την επικείμενη πρόσληψη του Ρόναλντ Κούμαν, ο Ετό τόνισε: « Ο Κούμαν ξέρει τα κατατόπια κι έχει ήδη αποδείξει πως έχει την ικανότητα να είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα. Του ευχόμαστε καλή τύχη».

Για τον Τσάβι και το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια στιγμή την Μπαρτσελόνα. «Κάποια στιγμή είναι σίγουρο ότι ο Τσάβι θα προπονήσει την Μπαρτσελόνα. Αργά ή γρήγορα θα συμβεί. Είναι παιδί του συλλόγου», είπε καταλήγοντας ο Καμερουνέζος.