O Άρης «τρέχει» με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας κλείσει ήδη παίκτες όπως ο Σάκιτς, ο Μπερτόλιο, ενώ βρίσκεται κοντά και στους Μάνο και Κότσαρη.

Οι κίτρινοι ωστόσο δεν σταματούν εδώ και μετά και τις ανανεώσεις (Ματίγια, Κουέστα) θέλουν να προχωρήσουν σε ακόμα μια κίνηση για τον χώρο του κέντρου. Μίκαελ Ένινγκ και Άγγελος Χαριστέας ψάχνουν έναν παίκτη που έχει τα χαρακτηριστικά του box to box μέσου, ο οποίος όμως υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και λίγο πιο μπροστά στον άξονα.

Ο «εκλεκτός» του τεχνικού διευθυντή του Άρη φέρεται να είναι ο Τζέιμς Τζέγκο που αγωνίζεται στην Αούστρια Βιέννης (27 συμμετοχές πέρυσι)., με τον Άρη να προσπαθεί να τον κάνει δικό του με κανονική μεταγραφή.

Ο Τζέγκο γεννήθηκε στην Αυστρία το 1992 (28 χρονών) όμως σε μικρή ηλικία μετακόμισε στην Αυστραλία όπου και γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά.

Το πρώτο μεγάλο του βήμα ήταν το καλοκαίρι του 2011, όταν και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μέλμπουρν Βίκτορι, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2014. Ακολούθησε η μετακίνησή του στην Αντελαΐντ Γιουνάιτεντ για την επόμενη διετία, μέχρι που είχε έρθει η ώρα για να επιστρέψει στην Αυστρία.

Το 2016 υπέγραψε με την Στουρμ Γκρατς, με την οποία το 2018 κατέκτησε το Κύπελλο. Την ίδια χρονιά συμφώνησε με την Αούστρια, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.