Η Βαρκελώνη βλέπει να τη χτυπά δεύτερο μεγάλο κύμα κοροναϊού λίγες μόλις ημέρες πριν από τη μεγάλη ρεβάνς για τους «16» του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Νάπολι.

Οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται τους «παρτενοπέι» στις 8 Αυγούστου, ωστόσο όλα τα δεδομένα παραμένουν ανοιχτά, με την οριστική απόφαση για την έδρα να αναμένεται να ληφθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Σε περίπτωση που η κατάσταση με τον κοροναϊό χειροτερεύσει στη Βαρκελώνη, οι άνθρωποι της UEFA εξετάζουν το ενδεχόμενο ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων να πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία.

Το «Καμπ Νόου» παραμένει το επικρατέστερο γήπεδο για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, ωστόσο υπάρχει και Plan B για την πραγματοποίηση του αγώνα στην Πορτογαλία, σύμφωνα με το μέλος της UEFA, Εβελίνα Κριστιλίν.

«Το Γκιμαράες και το Πόρτο έχουν προετοιμαστεί για ένα τέτοιο Plan B και είναι έτοιμα για τέτοιες δύσκολες καταστάσεις. Προς το παρόν, η απόφαση είναι να γίνει το ματς στο Καμπ Νόου. Δεν ξέρω πότε λήγει η διορία, αλλά γνωρίζω το Plan B, επομένως η απόφαση θα ληφθεί βάσει του τι θα πει η ισπανική κυβέρνηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.