Στη Μύκονο βρίσκεται από χθες το βράδυ (28/7) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προκειμένου να ενημερωθεί για τους ελέγχους στις επιχειρήσεις του νησιού, σχετικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κοροναϊό, αλλά και για θέματα ασφάλειας.

Σύσκεψη με τους φορείς του νησιού θα έχει το πρωί της Τετάρτης ο Υπουργός Π.Π.

Η επίσκεψή του στο «Νησί των Ανέμων» αφορά δύο ζητήματα. Το πρώτο είναι θέματα αστυνόμευσης και το δεύτερο η τήρηση των μέτρων προστασία για τον κοροναϊό.

Αναμένεται να ζητήσει από τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο νησί να αυξήσουν τις περιπολίες και τους ελέγχους τους και να είναι ιδιαίτερα αυστηροί σε beach bar και βίλες.

Οι εικόνες με εκατοντάδες τουρίστες να συνωστίζονται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επομένως θέλει να στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι έλεγχοι θα αυστηροποιηθούν.

Επίσης στο επίκεντρο των συσκέψεων του κ. Χρυσοχοϊδη θα είναι θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας στο νησί, καθώς την ίδια ώρα στελεχώνεται η υπό συγκρότηση αστυνομική υποδιεύθυνση Μυκόνου, στην οποία φέτος το καλοκαίρι θα υπηρετούν σχεδόν 100 άτομα. Παράλληλα, τίθεται και το ζήτημα των αστυνομικών ελέγχων για την πρόληψη του κοροναϊού.

Πριβέ πάρτι σε χλιδάτες βίλες με δεκάδες καλεσμένους

Σημειώνεται πως τις προηγούμενες μέρες,μ τον γύρο του διαδικτύου είχαν κάνει οι φωτογραφίες από πριβέ πάρτι σε βίλες.

Τα πριβέ πάρτι σε απομονωμένες βίλες δεν έχουν τέλος με αποτέλεσμα όχι μόνο να συγκεντρώνονται δεκάδες άτομα, αλλά και να μην υπάρχει καμία απόσταση μεταξύ τους.

Μάλιστα στο νησί των ανέμων πριν λίγες μέρες διοργανώθηκε ακόμη ένα πριβέ πάρτι από γιο γνωστού επιχειρηματία.

Οι καλεσμένοι ειδοποιήθηκαν για την τοποθεσία του πάρτι λίγες ώρες πριν αυτό ξεκινήσει, ενώ σύντομα πάνω από 150 άτομα έφτασαν στην μυστική τοποθεσία για να διασκεδάσουν σαν να μην υπάρχει κανένας ιός.