Σπουδαία νίκη πέτυχε η Τσέλσι που κέρδισε 3-2 την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» και συνεχίζει να… ονειρεύεται για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ένα δραματικό παιχνίδι, οι μπλε κατάφεραν να πάρουν μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια, καθώς βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 60 βαθμούς, την ώρα που η Πάλας παρέμεινε στην 14η με 42.

Οι Λονδρέζοι πήραν νωρίς το προβάδισμα με τον Ζιρού (6′) και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Πούλισιτς (27′). Ο Ζαχά μείωσε προσωρινά σε 1-2 με εκπληκτικό σουτ στο 34′, με την Τσέλσι να πετυχαίνει το 1-3 με τον Έϊμπραχαμ στο 71′.

Ένα λεπτό αργότερα (72′), ο Μπεντέκε έβαλε… φωτιά στο ματς και μείωσε εκ νέου σε 2-3. Μάλιστα, η Κρίσταλ Πάλας έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, με τον Νταν να σημαδεύει το δοκάρι στο 94′.

Γουότφορντ – Νόριτς 2-1

Νίκη – παραμονής πέτυχε η Γουότφορντ στο άλλο ματς της 34ης αγωνιστικής, η οποία επικράτησε 2-1 της Νόριτς στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ». Παρότι τα «καναρίνια» προηγήθηκαν στο 4′ με τον Μπουεντιά, οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή με την κεφαλιά του Ντόουσον (10′) και το απίθανο ψαλιδάκι του Γουέλμπεκ (55′).

Η ομάδα του Νάιτζελ Πίρσον έφτασε τους 31 βαθμούς και βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, σπρώχνοντας παράλληλα στον… γκρεμό τη Νόριτς που παραμένει στην τελευταία θέση με 21 βαθμούς.