«Σκούρα» τα πράγματα για την Ξάνθη, που βλέπει την Super League 2 να… πλησιάζει. Οι Ακρίτες φιλοξενήθηκαν από την Λαμία στο ΔΑΚ, για την 5η αγωνιστική των play out και κόλλησαν στο 0-0.

Ένα αποτέλεσμα, που τους φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς έχουν 23 πόντους και βρίσκονται ισόβαθμοι με Παναιτωλικό και στο +1 από τον Πανιώνιο. Η ομάδα του Καραγεωργίου θα φιλοξενήσει τον Αστέρα, ενώ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Λάρισα. Από την άλλη, το σύνολο της Φθιώτιδας έμεινε 4ο με 33 βαθμούς.

Στο 29’ η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Βλαχομητρος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Λίγες οι φάσεις στην αναμέτρηση, με τις δυο ομάδες να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο.

Στο 52ο λεπτό το σουτ του Φοσέ κόντραρε και πέρασε άουτ, ενώ στο 76’ ο Ντε Αμορίμ έπιασε καλό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Επασί.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Πετράκης):Επασί, Βάντερσον, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Μπεχαράνο, Μπουλούλης (89’ Πλιάτσικας), Σάλιακας (58’ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος (82’ Ασίγκμπα), Ρόμανιτς, Βλαχομήτρος

ΞΑΝΘΗ (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρασαλίδης (77’ Σόσα), Κασάδο, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον (62’ Ντουρίτσκοβιτς), Κοβάτσεβιτς (46’ Γκαργκαλατζίδης), Τερκί (88’ Φασίδης), Μουλέν, Φόσε (62’ Κάστρο)