Ο πρώην διαγωνιζόμενος  και αθλητής Λευτέρης Παρασκευάς, που πρόσφατα είχε ένα σοβαρό ατύχημα που θα μπορούσε να του είχε στοιχίσει την ίδια του τη ζωή, περιγράφει τι ακριβώς συνέβη.

View this post on Instagram

Shooting time με 7 μποφόρ!!μεγάλες στιγμές!!🏜️🏔️👣 #shootingtime #hairstyle #movietime #workout

A post shared by Lefteris Paraskevas (@lefteris.paraskevas) on

Με μια ανάρτησή του στο Facebook, ο Λευτέρης Παρασκευάς περιγράφει με σοκαριστικό τρόπο πως έπεσε από την ταράτσα του σπιτιού του καθώς έκανε κάποιες εργασίες αλλά και τον ρόλο που έπαιξε η οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

«Πριν ακριβώς από έναν μήνα είχα πτώση από την ταράτσα του σπιτιού ,στον κάτω όροφο, σχεδόν 4 μέτρα ύψος, από βιασύνη και έλλειψη σοβαρότητας κάνοντας εργασίες που όλοι τις θεωρούμε εύκολες και βαρετές. Αποτέλεσμα τις πτώσης, να δημιουργήσω κάταγμα στον Ο1 σπόνδυλο και να φοβηθώ μην μου αφήσει κανένα κουσούρι.

Οι πρώτες ημέρες πέρασαν ξάπλα σε ένα κρεβάτι προσπαθώντας να διαχειριστώ την κατάσταση που ζούσα. Ο Κωνσταντής και το κορίτσι μου η Ελισάβετ που κυοφορούσε την μικρή Μυρτώ στον ένατο μήνα ήταν δίπλα μου και βοηθούσαν σε όλα αυτά που χρειαζόμουν για να επανέλθω σύντομα στην δράση. Οι μέρες πέρασαν, εγώ σηκώθηκα και φορώντας κηδεμόνα τριών σημείων, επανήλθα γρήγορα στα οικογενειακά δρώμενα και στην δουλειά μου. Επειδή όμως η ζωή είναι ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ όλα επανήλθαν στην κανονικότητα και η μικρή Μυρτώ γεννήθηκε φέρνοντας χαρά και αγάπη γύρω μας!!!Ακούγεται σαν παραμύθι αλλά για μένα είναι η πιο όμορφη πραγματική ιστορία που έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια!!» έγραψε ο αθλητής Λευτέρης Παρασκευάς.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του.

View this post on Instagram

Πριν ακριβώς από έναν μήνα είχα πτώση από την ταράτσα του σπιτιού ,στον κάτω όροφο, σχεδόν 4 μέτρα ύψος , από βιασύνη και έλλειψη σοβαρότητας κάνοντας εργασίες που όλοι τις θεωρούμε εύκολες και βαρετές. Αποτέλεσμα τις πτώσης , να δημιουργήσω κάταγμα στον Ο1 σπόνδυλο και να φοβηθω μην μου αφήσει κανένα κουσουρι. Οι πρώτες ημέρες πέρασαν ξάπλα σε ένα κρεβάτι προσπαθώντας να διαχειριστώ την κατάσταση που ζούσα. Ο Κωνσταντής και το κορίτσι μου η Ελισάβετ που κυοφορούσε την μικρή Μυρτώ στον ένατο μήνα ήταν δίπλα μου και βοηθούσαν σε όλα αυτά που χρειαζομουν για να επανέλθω σύντομα στην δράση. Οι μέρες πέρασαν ,εγώ σηκώθηκα και φορώντας κηδεμόνα τριών σημείων, επανήλθα γρήγορα στα οικογένειακα δρώμενα και στην δουλειά μου. Επειδή όμως η ζωή είναι ΜΙΚΡΉ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ όλα επανήλθαν στην κανονικότητα και η μικρή Μυρτώ γεννήθηκε φέρνοντας χαρά και αγάπη γύρω μας!!! Ακούγεται σαν παραμύθι αλλά για μένα είναι η πιο όμορφη πραγματική ιστορία που έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια!! 😍😍😍 #ilovemyson #love #mirtothegirl #familytime

A post shared by Lefteris Paraskevas (@lefteris.paraskevas) on