Ένα 6χρονο παιδάκι παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Λάρισας.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 10:30 το πρωί στην οδό Κοράη, μπροστά από την Παλαιοημερολογίτικη εκκλησία Αγίων Αποστόλων, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, λόγω του ότι εκείνη την ώρα σχολούσε η εκκλησία, στο σημείο υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, με τον κόσμο να συγκεντρώνεται προσπαθώντας να βοηθήσει.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο μεταφέροντας το αγοράκι στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να το δει παιδοχειρουργός, καθώς τραυματίστηκε στο κεφάλι του.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Vidcast: Στα Σχοινιά