Ο Ολυμπιακός κοντράρεται σήμερα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ξεκίνημα των πλέι οφ με τους πειραιώτες να σκέφτονται μόνο τη νίκη κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά.

Είχαμε αναφερθεί πριν από λίγες μέρες στην ικανοποίηση του Πέδρο Μαρτίνς για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του και ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως έγινε εξαιρετική δουλειά στο Ρέντη, από την μέρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων.

Θα πρέπει επίσης να σταθεί κάποιος στην συμπεριφορά του Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος έδειξε την κάψα του να παίξει στο ματς με τον ΠΑΟΚ, με τον Γάλλο να δίνει το παράδειγμα στους συμπαίκτες του.

Ο Μαρτίνς ήταν σίγουρος πως ο έμπειρος μέσος θα ήταν στην αποστολή, γνωρίζοντας πολύ καλά τον χαρακτήρα του Βαλμπουενά. Ο διεθνής μέσος των ερυθρόλευκων διαβεβαίωσε τον προπονητή του πως είναι σε θέση να παίξει, επιβεβαιώνοντας τους συμπαίκτες του που έλεγαν στο Ρέντη, «αποκλείεται να χάσει τέτοιο ματς ο Ματιέ».

Από τέτοιου είδους κινήσεις καταλαβαίνει εύκολα κάποιος γιατί ο Βαλμπουενά κατάφερε να βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό στην διάρκεια της φετινής χρονιάς και γιατί οι ερυθρόλευκοι ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον πολύπειρο Γάλλο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε όπως προαναφέραμε την ικανοποίηση του για την δουλειά που έχει γίνει στο Ρέντη μετά το τέλος της καραντίνας και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει καταστρώσει το πλάνο του για τον αγώνα κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά.

Αξίζει μάλιστα εδώ να σημειωθεί πως στο μυαλό του Μαρτίνς υπάρχει και το ενδεχόμενο έκπληξης σε ότι έχει να κάνει με μια θέση στην αρχική εντεκάδα των ερυθρόλευκων.

Είναι μια σκέψη που έχει κάνει τις δύο τελευταίες μέρες ο έμπειρος τεχνικός του Ολυμπιακού, αλλά δεν το έχει ακόμα αποφασίσει. Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν από μια συζήτηση που θα κάνει ο Πορτογάλος λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως «παίζεται» ακόμα μια θέση για το βασικό σχήμα της ομάδας του Πειραιά και κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο να κάνει τελικά την έκπληξη ο Μαρτίνς.

Όποια κι αν είναι πάντως η επιλογή του Πορτογάλου ένα είναι το σίγουρο. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες του από την μέρα που επέστρεψαν στο Ρέντη και θεωρεί πως οι ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι για ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Απομένει να δούμε αν τελικά ο 50χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού θ’ «ανακατέψει την τράπουλα» με την έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Όλα είναι ανοιχτά σύμφωνα με τις χθεσινές πληροφορίες.