Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ δημοσίευσε η διαδικτυακή Daily Mail! Δυο γιατροί του νοσοκομείου της Ουχάν, της πόλης από την οποία ξέσπασε η πανδημία του κοροναϊού ξύπνησαν από τεχνητό κώμα διαπιστώνοντας πως το χρώμα του δέρματός τους ήταν σκούρο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο δόκτωρ Γι και ο δόκτωρ Χού είχαν προσβληθεί από τον ιό στο νοσοκομείο της πόλης στο οποίο εργάζονται και γρήγορα η κατάσταση της υγείας τους εξελίχτηκε σε πολύ σοβαρή.

Οι δύο γιατροί πάλεψαν επί τρεις μήνες για τη ζωή τους και οι συνάδελφοί τους αναγκάστηκαν να τους διασωληνώσουν για 45 ημέρες σε μηχάνημα που υποβοηθά τη λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων.

Όταν ξύπνησαν λοιπόν το χρώμα του δέρματός τους δεν ήταν το ίδιο αλλά πολύ πιο σκούρο εξαιτίας ορμονικών διαταραχών που προήλθαν από βλάβη στο συκώτι που τους προκάλεσε ο κοροναϊός.

Σημειώνεται πως οι δύο τους είναι συνάδελφοι του άτυχου γιατρού Λι Γουεινλιάνγκ ο οποίος αποκάλυψε την ύπαρξη του φονικού ιού και τιμωρήθηκε από το κινεζικό καθεστώς, ενώ στις 7 Φερβουαρίου πέθανε νικημένος από την ασθένεια Covid-19.