Για το πως βίωσε τον κοροναϊό αλλά και για τον κίνδυνο να χάσει τη ζωή του μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Ελληνας κάτοικος του Λονδίνου.

Ο κ. Μιχάλης Πετσαλάκης πάλεψε σκληρά με τον κοροναϊό. Τελικά, μετά από μια δύσκολη μάχη, επικράτησε του Covid-19, επέστρεψε σπίτι του και προσπαθεί, να ανακτήσει, όσο γίνεται την καθημερινότητά του.

Όμως, όπως περιέγραψε στο MEGA, κόντεψε να χάσει τη μάχη της ζωή.

«Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι τραγική. Έχουν κρασάρει. Δεν προνόησαν. Δεν έκαναν ότι η Ελλάδα. Σκεφτείτε εκεί που ήμουν εγώ δεν είχαν ούτε νερό για να πάρουμε τα χάπια μας. Εγώ κινδύνεψα να πεθάνω από το πρωτόκολλο. Δεν με έπαιρναν στο νοσοκομείο έως ότου έπνεα τα λοίσθια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας.

Ο κ. Πετσαλάκης, έκανε λόγο για «εγκληματικές ενέργειες» της βρετανικής κυβέρνησης σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του κοροναϊού, ενώ σχετικά με την περιπέτεια που βιώνει ο Μπόρις Τζόνσον από τον Covid-19, είπε «λυπάμαι που θα το πω, αλλά αυτό που περνάει ο Τζόνσον, είναι θεία δίκη».

Τέλος, έκανε έκκληση σε όλους τους πολίτες να μην παίρνουν αψήφιστα τον κοροναϊό. «Δεν είναι μια απλή γρίπη, σκοτώνει» υπογράμμισε με έμφαση.