Την προβολή βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής για τους δημότες που επιθυμούν να αθληθούν στο σπίτι ξεκίνησε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.
Κάθε απόγευμα, στις 19:00, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα βίντεο με τις ασκήσεις και να αθληθούν μέσω της επίσημης σελίδας του Ο.Π.Α.Ν. στο facebook: https://www.facebook.com/OpanPiraeus/
Σημειώνεται, ότι τα βίντεο ασκήσεων δημιουργούνται από τους γυμναστές του Οργανισμού.
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης, σε δήλωσή του, τόνισε πως με δεδομένο ότι οι δημότες έχουν περιορίσει την άθληση εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας των αθλητικών χώρων, ο Ο.Π.Α.Ν. έλαβε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με τους γυμναστές του, να αναρτά κάθε απόγευμα βίντεο με εύκολες ασκήσεις, θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα στους δημότες να αθληθούν στο σπίτι τους. «Μένουμε σπίτι και γυμναζόμαστε», τονίζει ο κ. Βουράκης.

- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/07): Πού θα δείτε το Γαλλία – Ισπανία, τη «μάχη» του Τσιτσιπά και το meeting της Βουδαπέστης
- Παράταση για τις παλιές ταυτότητες – Ποιους αφορά, πού θα γίνονται δεκτές και μέχρι πότε
- Continental Tour: Πού και πότε θα δείτε τις προσπάθειες των Τεντόγλου – Καραλή στο meeting της Βουδαπέστης







