Νέα ήθη και έθιμα δημιουργεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο κοροναϊός. Για πρώτη φορά στα χρονικά της ΕΠΟ, η Επιτροπή Εφέσεων, θα συνεδριάσει την Τρίτη (17/3, 13:00) στα γραφεία στο Πάρκο Γουδί, αλλά η συμμετοχή θα εξελιχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας θα ασχοληθεί με την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της Ξάνθης στο πρωτάθλημα, για το οποίο ο Αθλητικός Δικαστής της Superleague είχε επιβάλλει αφαίρεση πέντε βαθμών.

Επειδή στην αίθουσα αναμενόταν κοσμοσυρροή, οι αρμόδιοι έλαβαν το μέτρο της τηλεδιάσκεψης. Στην Ομοσπονδία θα μεταβούν μόνο οι τρεις δικαστές και θα βρεθούν στην αίθουσα με την γραμματέα και τον υπεύθυνο για τα πρακτικά.

Οι 20 δικηγόροι των Ολυμπιακού, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Πανιωνίου και Λάρισας, θα συνδεθούν μέσω βεντεοκλήσης από τα μέρη που θα βρίσκονται. Την εύρυθμη λειτουργία της σύνδεσης θα αναλάβει ένα βαν τεχνικής εταιρίας που θα μεταβεί στην ΕΠΟ.

Το δύσκολο κομμάτι θα είναι ο συντονισμός της συζήτησης, αφού ο μεγάλος αριθμός δικηγόρων είχε προκαλέσει λογομαχίες και διακοπές στην προηγούμενη συνεδρίαση της Πέμπτης (12/3). Ωστόσο, αυτό θα αποδειχτεί επί του πρακτέου, ενώ η πρόθεση της Επιτροπής είναι να εκδικάσει την υπόθεση και να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από