Στον εισαγγελέα Γρεβενών οδηγήθηκαν δύο ιδιοκτήτες φροντιστηρίων και ένας καθηγητής καθώς παραβίασαν την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας εκπαιδευτικών δομών της χώρας, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό στους τέσσερις συλληφθέντες.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ένας 56χρονος και ένας 57χρονος, ιδιοκτήτες φροντιστηρίων, καθώς και ένας 43χρονος καθηγητής, εργαζόμενος στην επιχείρηση ενός εκ των δύο, παραβίαζαν τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους τρεις την ώρα του μαθήματος, τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Γρεβενών και σήμερα το πρωί, μαζί με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στο γραφείο του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν.

Ακόμα μια σύλληψη

Να σημειωθεί ότι χθες συνελήφθη σε περιοχή της Ηπείρου, ένας ακόμα κατηγορούμενος για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κοροναϊού.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ο κατηγορούμενος να λειτουργεί, ως ιδιοκτήτης, φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, παρά την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των φροντιστηρίων.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.