Ο Ολυμπιακός δεν άφησε την υπόθεση του Μιλάνου να πέσει κάτω. Δεν γινόταν και αλλιώς. Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν στην αντεπίθεση και μερικές ώρες μετά την απόφαση της Ευρωλίγκας για να γίνει κανονικά το παιχνίδι με την Αρμάνι στην Ιταλία, έστειλαν νέα επιστολή προς την διοργανώτρια αρχή.

Σε αυτήν λοιπόν η ομάδα του Πειραιά ζήτησε ουσιαστικά η Ευρωλίγκα να κάνει πίσω, δηλαδή να αναθεωρήσει την απόφασή της για την τέλεση του αγώνα στην Ιταλία.

Ο Ολυμπιακός από την μεριά του έχει ζητήσει το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο είτε να αναβληθεί, είτε να γίνει εκτός Μιλάνου ή ακόμα και σε άλλη χώρα.

Η Ευρωλίγκα από την μεριά της έδειξε ότι δεν συμμερίζεται όσα συμβαίνουν παγκοσμίως, αψηφώντας την πανδημία λόγω του κοροναϊού και την κατάσταση… κόκκινης ζώνης που επικρατεί τώρα στην πόλη της μόδας.

Αναμένεται λοιπόν η απάντησή της στη νέα επιστολή του Ολυμπιακού, ο οποίος σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι, θα κληθεί να ταξιδέψει αυθημερόν στην Γένοβα με πτήση τσάρτερ και στη συνέχεια να πάει οδικώς προς το Μιλάνο.