Για τον κορωνοϊό και τη Θεία Κοινωνία μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο πατήρ Γαβριήλ, μητροπολίτης Νέας Ιωνίας.
Σύμφωνα με τον μητροπολίτη, η εκκλησία στο σύνολό της, έχει υιοθετήσει τις οδηγίες των Αρχών για προφύλαξη από τον κορωνοϊό και τη μετάδοσή του, συστήνοντας μάλιστα στους πιστούς, ιδιαίτερα αυτούς που εντάσσονται στις ομάδες υψηλού κινδύνου, να αποφεύγουν τα μέρη με συνωστισμό.
«Άλλο όμως αυτό και άλλο η Θεία Κοινωνία. Σε καμία περίπτωση κανένας δεν έχει να φοβάται κάτι από το Αγιο Ποτήρι, το οποίο μεταδίδει τη χάρη του Θεού και όχι ιούς».
«Ο άνθρωπος ο οποίος πιστεύει στον Θεό, δεν έχει να φοβηθεί κάτι από το Αγιο Ποτήρι. Δεν είναι φορέας μετάδοσης», δήλωσε ο μητροπολίτης.
- Δήμος Αθηναίων: Έκτακτα μέτρα για την προστασία των ευάλωτων πολιτών από τις επερχόμενες χαμηλές θερμοκρασίες
- Ο Πούτιν χτίζει υπερπολυτελές μυστικό παλάτι 100 εκατ. λιρών στην κατεχόμενη Κριμαία – Περιέχει κρυοθάλαμο, επιχρυσωμένο μπάνιο
- O «ψεύτικος» Καζαντζάκης και ο «ανυπόφορος» Σικελιανός – Οι μεγάλες λογοτεχνικές κόντρες που έγραψαν Ιστορία







