Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (1/3, 19:00).

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει εκτός αποστολής τους Κώστα Φορτούνη, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Γκιγιέρμε. Επίσης, εκτός επιλογών έμειναν οι τραυματίες Καφού, Αλέν, Σουντανί, όπως επίσης και ο Μπρούνο, που δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται 21 παίκτες. Πρόκειται για τους Σα, Τζολάκη, Καραργύρη, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Σεμέδο, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλο, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Ξενιτίδη, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Εμρέ Μορ, Βαλμπουενά, Μασούρα, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι το τελευταίο της κανονικής περιόδου της φετινής Σούπερ Λίγκας για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει τη νίκη για να παραμείνει στο +5 από τον ΠΑΟΚ, ακόμα και αν οι Ασπρόμαυροι κερδίσουν την Ξάνθη.