Η Άρσεναλ υποδέχεται την Πέμπτη (27/02, 22:00) τον Ολυμπιακό, στη δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους «32» του Europa League.

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού ματς τόνισε ότι δεν έχει αποφασίσει την ενδεκάδα της ομάδας, ενώ ανέφερε ότι είναι ευχαριστημένος για την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο παιχνίδι με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μικέλ Αρτέτα:

«Ήμουν ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας στο πρώτο παιχνίδι με εξαίρεση τα πρώτα 10 λεπτά όταν δώσαμε την μπάλα στον αντίπαλό μας. Η ομάδα είχε προσωπικότητα και καταφέραμε να σκοράρουμε κάτι που είναι θετικό.

Η ομάδα προχωράει σωστά και κυνηγάει μια καλύτερη θέση. Αποκτά ενότητα και υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία, αλλά και πράγματα που χρειαζόμαστε βελτίωση».

Για την ενδεκάδα στο αυριανό ματς: «Η επιλογή της ομάδας θα γίνει με βάση την προπόνηση. Έχουμε διαφορετικά δρομολόγια στην Ευρώπη. Θα πρέπει να τρέξουμε όλοι μαζί».

Για τον τραυματισμό του Κολάσινατς: «Ο Κολάσινατς θα επισκεφθεί έναν ειδικό απόψε. Δεν είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Θα ξέρουμε περισσότερα το απόγευμα».