Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, οι τρεις από τους τέσσερις αδερφούς που κατηγορούνται για την δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ταχυφαγείου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Τούμπα και έναν 32χρονο, πρώην υπάλληλο του άτυχου 45χρονου, ο οποίος παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με το thestival.gr, τα τρία αδέρφια οδηγήθηκαν στην 4η τακτική ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθούν.

Ο 17χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ήρθε από Αθήνα και βρέθηκε συγκυριακά στο περιστατικό, ενώ ο 32χρονος υποστήριξε ότι ήταν ατύχημα. Ο 20χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είδε τα αδέρφια του να μαλώνουν και θόλωσε, όπως είπε.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας πλημμελειοδικών άσκησε εις βάρος τους δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού και κατά περίπτωση, για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Εκτός από τους τρεις κρατούμενους, ηλικίας 32, 20 και 17 ετών για την υπόθεση συνελήφθη και ένας 37χρονος ο οποίος παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στην Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και αναμένεται να απολογηθεί αύριο.