Ο εντοπισμός του οδηγού πολυτελούς αυτοκινήτου, ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, στη Γλυφάδα, είναι πλέον θέμα χρόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, η αστυνομία γνωρίζει τον ιδιοκτήτη της μαύρης Corvette.

Παράλληλα, διενεργούνται έρευνες προκειμένου να αποσαφηνιστεί αν ο ιδιοκτήτης οδηγούσε το όχημα ή εάν βρισκόταν κάποιο άλλο άτομο πίσω από το τιμόνι.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο οδηγός γνωρίζει πως είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός του και δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί από μόνος του τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Μετά το τροχαίο δυστύχημα, ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας το θύμα.

Οι αρχές διερευνούν αν πριν από το δυστύχημα ο οδηγός συμμετείχε σε «κόντρες».

Συγκλονίζει ο πατέρας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Στο μεταξύ, έκκληση για μάρτυρες στο τροχαίο δυστύχημα απηύθυνε ο πατέρας του θύματος. «Πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε, δεν μπορώ να αφήσω να περάσει κάτι τέτοιο γνωρίζοντας πως δεν ενήργησα» τόνισε ο πατέρας του 25χρονου.

«Δεν βλέπω ανθρωπιά. Αυτός ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι» κατέληξε ο πατέρας. Από την άλλη πλευρά ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Μάριος Κασέρης ανέφερε πως «το να εγκαταλείπεις έναν άνθρωπο την στιγμή που υπήρχε έστω μία ελπίδα να ζήσει είναι ένα γεγονός που σε αγανακτεί».