Άφαντος παραμένει για τρίτη μέρα ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου, ο οποίος έκοψε το νήμα της ζωής 25χρονου μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στη Γλυφάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο έγινε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης όταν ο οδηγός μιας Corvette έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, προσέκρουσε στη μοτοσικλέτα του άτυχου 15χρονου και τελικά καρφώθηκε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο. Ο δράστης στη συνέχεια εγκατέλειψε το αμάξι στο σημείο και έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το προφίλ του οδηγού

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, οι αρχές γνωρίζουν ποιος είναι ο οδηγός της Corvette από τις πινακίδες του αυτοκινήτου.

Φαίνεται πως είναι ένα πρόσωπο που κινείται στους κύκλους της καλής κοινωνίας, και έχει σχέσεις με υψηλά πρόσωπα σε πολιτική και οικονομία, διότι έχει ιδιότητα προέδρου κλειστού club.

Πλέον, αναμένεται να εξακριβωθεί εάν ο κάτοχος του αυτοκινήτου ήταν και ο οδηγός του το μοιραίο βράδυ.

Συγκλονίζει ο πατέρας του μοτοσικλετιστή

Ο πατέρας του 25χρονου που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο ζήτησε να τιμωρηθεί αυτός που εγκατέλειψε το παιδί του στην άσφαλτο.

«Πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε, δεν μπορώ να αφήσω να περάσει κάτι τέτοιο γνωρίζοντας πως δεν ενήργησα», τόνισε ο πατέρας του 25χρονου.

«Δεν βλέπω ανθρωπιά. Αυτός ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι», κατέληξε ο πατέρας.

Από την άλλη πλευρά ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Μάριος Κασέρης ανέφερε πως «το να εγκαταλείπεις έναν άνθρωπο την στιγμή που υπήρχε έστω μία ελπίδα να ζήσει είναι ένα γεγονός που σε αγανακτεί».