Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού επικράτησε με 72-71 του Χαρίλαου Τρικούπη στην βοηθητική αίθουσα του ΣΕΦ για την 17η αγωνιστική της Α2 Ανδρών με τρίποντο του Ανδρέα Πετρόπουλου στα τελευταία δευτερόλεπτα! Οι Ερυθρόλευκοι έτσι, έσπασαν το αήττητο της ομάδας του Μεσολογγίου, η οποία πριν το συγκεκριμένο αγώνα είχε 16/16 στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Τσαλδάρη είχαν από το ξεκίνημα του ματς το προβάδισμα, έφτασαν να προηγούνται με 7 πόντους με 2:40 να απομένει, όμως οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν και έναν θρίλερ τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τον Παπαδιονυσίου και με τρίποντο του Σκουλίδα πέρασαν μπροστά (66-67) με 47 δευτερόλεπτα να απομένουν. Ο Ολυμπιακός προσπέρασε και πάλι με τον Πετρόπουλο, η ομάδα του Μεσολογγίου από τις βολές προηγήθηκε με δύο, για να έρθει η τρίποντη βόμβα του Πετρόπουλου για να… λυτρώσει τους Ερυθρόλευκους, που κατέκτησαν μία νίκη που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά στα πλέι οφ της ανόδου.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 35-30, 55-48, 72-71