Με τον… δωδέκατο παίκτη του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με την Λαμία στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (17:15), καθώς οι οπαδοί των Ερυθρόλευκοι εξάντλησαν τα εισιτήρια που δικαιούταν η ομάδα του Πειραιά!

Η θύρα των φιλοξενούμενων θα είναι γεμάτη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που θα σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας για μία ακόμα φορά και θα προσπαθήσουν να τη βοηθήσουν να φτάσει σε μία ακόμα πολύ σημαντική νίκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους, με τον κόσμο να δίνει ερυθρόλευκο χρώμα στις κερκίδες του ΔΑΚ Λαμίας.

Τα εισιτήρια που δικαιούταν ο Ολυμπιακός ήταν πολύ λίγα για να ικανοποιήσουν τους Ερυθρόλευκους οπαδούς. Τα  «μαγικά χαρτάκια» έχουν εξαντληθεί, ενώ όποιος οπαδός των Πειραιωτών δεν έχει προλάβει να προμηθευτεί εισιτήριο για το ματς με τη Λαμία, καλό θα ήταν να μην κάνει το ταξίδι αυθημερόν, καθώς δεν θα έχει τη δυνατότητα να εισέλθει στο γήπεδο και θα ταλαιπωρηθεί άδικα.

Ένα δύσκολο ματς στην περιφέρεια για τον Ολυμπιακό, στο οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός και οι παίκτες του θα έχουν τη βοήθεια των οπαδών τους. Ένα ματς, που θέλουν πάση θυσία στο μεγάλο λιμάνι για να παραμείνουν στην κορυφή, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.