Η πρώτη πανσέληνος του 2020, που πραγματοποιείται σήμερα, συνδυάζεται από έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, ενώ Κρόνος και Πλούτωνας βρίσκονται επίσης στον Αιγόκερω, αυξάνοντας την ανάγκη μας να αναλάβουμε δράση σε όλα τα μέτωπα, ώστε να αλλάξουμε ότι δεν λειτουργεί σε προσωπικό κι όχι μόνο επίπεδο.

Αφού συνειδητοποιήσουμε ότι το μέλλον μας επηρεάζεται από το παρελθόν και τα πεπραγμένα μας, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε λάθη, να αντιμετωπίσουμε παθογένειες, να αποδώσουμε ευθύνες και κυρίως να ξεφορτωθούμε συνήθειες, αλλά και πρόσωπα που μας έχουν ταλαιπωρήσει, όσο κι αν αυτό δεν είναι κάτι εύκολο.

Είναι τώρα η στιγμή για να αλλάξουμε εμείς εσωτερικά, αλλά και σε σχέση με το περιβάλλον που κινούμαστε, αφήνοντας πίσω μας ότι δεν επιδέχεται βελτίωσης.

Η ημέρα χαρακτηρίζεται από συναίσθημα, ισχυρά ένστικτα αλλά και από μεγάλη εκφραστικότητα. Έτσι, τα νέα ξεκινήματα που γίνονται σήμερα θα έχουν βάθος και ουσία, αν και δεν θα λείψουν τα σκαμπανεβάσματα.

Εάν έχετε αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα των τυχόν προβληματικών καταστάσεων, που σας απασχολούν, και είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα προς τα μπροστά, καθώς γνωρίζετε τι θέλετε και κυρίως τι μπορείτε να πραγματοποιήσετε, δεν έχετε παρά να προχωρήσετε στις διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που είναι γεννημένοι στα τέλη του δεύτερου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι δεν αποκλείεται να δουν τα δεδομένα της  προσωπικής, οικογενειακής και επαγγελματικής τους ζωής να ανατρέπονται, κάτι που δεν θα είναι εύκολο, όμως θα είναι απαραίτητο για την προσωπική τους εξέλιξη.

Κάποιοι από τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους, θα είναι πιο ευνοημένοι, ενώ πιο θετικές επιρροές δέχονται Σκορπιοί και οι Ιχθύες, αλλά και Ταύροι και Παρθένοι.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι κάποιες φορές δεν έχει σημασία τι θέλει κάποιος, αλλά τι πρέπει να γίνει. Αναλάβετε τις ευθύνες σας σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο, φανείτε ειλικρινείς στις επαφές σας και δεν θα χάσετε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι όσο δεν οργανώνεστε τόσο πιο δύσκολο θα είναι να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους σε σπίτι και δουλειά. Προχωρήστε στο επόμενο βήμα…

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες εάν έχετε κάνει σωστή διαχείρηση σε οικονομικά όσο και ερωτικά δεν έχετε κάτι λόγο να ανησυχείτε. Οτι σπείρατε θα θερίσετε…