Ο Άρης περνά στον Τοξότη σήμερα Παρασκευή 3 Ιανουαρίου όπου και θα παραμείνει έως τις 16 Φεβρουαρίου, φέρνοντας νεύρα και μπερδέματα, και πέντε ζωδιακούς τύπους στη… σέντρα, καθώς η επιθετική διάθεση θα οδηγήσει σε τσακωμούς σε σπίτι, δουλειά ή σχέση, προκαλώντας μέχρι και οριστικές ρήξεις, ενώ δεν αποκλείονται και ζημιές, ατυχήματα και αυξημένα έξοδα. Περισσότερο θα δοκιμαστούν οι αντοχές 5 ζωδιακών τύπων:

Δίδυμοι με τον Άρη στον 7ο οίκο, απέναντί σας να επηρεάζει όλες τις σχέσεις σας, οπλιστείτε με αντοχή και ψυχραιμία, καθώς το κλίμα θα είναι ηλεκτρισμένο στη δουλειά αλλά και στη σχέση και θα πέφτετε πάνω σε άτομα εριστικά ή επιπόλαια. Έντονες διαφωνίες, αποχωρήσεις μέχρι και χωρισμοί είναι πιθανοί.

Ζόρικα θα είναι τα πράγματα και για την Παρθένο, καθώς ο Άρης στο σπίτι σου, θα φέρει ζημιές του οικιακού σας εξοπλισμού ή άλλες που θα σας φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, αφού κάποιες από αυτές θα στοιχίσουν αρκετά. Παράλληλα δεν αποκλείεται να ανατραπούν οι ισορροπίες με τους αγαπημένους σας και οι καβγάδες να πυκνώσουν, καθώς θα αγνοούν τη γνώμη σας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και μετά θα στρέφονται σε σας για να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά.

Στους Ιχθύς ο Άρης στον Τοξότη επηρεάζει τα επαγγελματικά καθώς οι σχέσεις τους με τους ανωτέρους τους θα χαλάσουν, ενώ παράλληλα θα αναγκαστείτε να αμυνθείτε στα χτυπήματα ανταγωνιστών. Δεν αποκλείεται βλέποντας ότι δεν έχετε την εξέλιξη που φανταζόσασταν, να τα παρατήσετε όλα για να ξεκινήσετε κάτι δικό σας.

Ο Ζυγός με τον Άρη στον 3ο οίκο του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις και τις επαφές, αφού βιασύνη και ανυπομονησία δε διευκολύνει στο δρόμο αλλά και στο να κάνεις μια συζήτηση ή να προσπεράσεις μια κουβέντα. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσετε τα όριά σας λόγω της συμπεριφοράς  δικού σας ανθρώπου.

Σύννεφα θα μαζευτούν στην εργασία του Καρκίνου, επειδή δεν θα βρίσκει το δίκιο του, η πίεση και το άγχος θα φέρνουν νεύρα και τσακωμούς και το κλίμα μάλλον πολεμικό θα είναι. Από την άλλη, είναι πιθανές βλάβες στον εξοπλισμό ή εργαλεία δουλειά που θα σας βάλουν σε έξοδα. Και η υγεία σας χρειάζεται όμως προσοχή, ενώ είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα.