Ο Άρης ολοκλήρωσε το μεσημέρι την προετοιμασία για το τελευταίο του παιχνίδι για το 2019 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (22/12, 7.30 μ.μ.) και θα αναχωρήσει από σήμερα αεροπορικώς για την Αθήνα.

Ο Μίχαελ Ένινγκ ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, στην οποία επέστρεψαν μετά την τιμωρία τους οι Ντάνιελ Σούντγκρεν και Χαβιέ Ματίγια. Ακόμη, συμπεριλήφθηκαν τελικά τόσο ο Μπράουν Ιντέγε, που δεν είχε κάτι σοβαρό μετά την αναγκαστική του αλλαγή στο παιχνίδι με τον Βόλο, όσο και ο Νικολά Ντιγκινί, που τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α. (19:30), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Έμαν, Ρόουζ, Βέλεθ, Σόουζα, Λάρσον, Ντιγκινί, Γκάμα. Ματίγια, Σούντγκρεν, Μαντσίνι, Σάσα, Ιντέγε, Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνεζ, Τόνσο, Δεληζήσης, Φετφατζίδης».