Αν μη τι άλλο έκαναν τη διαφορά με τον ομολογουμένως πρωτότυπο στολισμό που  επέλεξαν για το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους οι υπεύθυνοι του αερολιμένα στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Αγνοώντας συνήθειες και μόδες προσέγγισαν με έναν ασυνήθιστο τρόπο το θέμα διακόσμηση για τα Χριστούγεννα και στόλισαν το δέντρο τους, με ότι είχαν, δηλαδή, με κατασχεθέντα αντικείμενα.

Η εταιρεία Λιθουανικοί Αερολιμένες (Lithuanian Airports) ανακοίνωσε ότι το δέντρο στο αεροδρόμιο του Βίλνιους στολίστηκε με αντικείμενα τα οποία θεωρούνται απαγορευμένα στις πτήσεις, που κατασχέθηκαν από το προσωπικό ασφαλείας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχου.

Έτσι αντί για χριστουγεννιάτικες μπάλες, χρησιμοποίησαν ψαλίδια, μαχαίρια, χαρτοκόπτες, κατσαβίδια, αναπτήρες και άλλα αντικείμενα που θεωρούνται επικίνδυνα και δεν επιτρέπεται να μεταφέρονται στις αποσκευές σε αεροπορικές πτήσεις.

«Αν δεν θέλετε τα προσωπικά σας, αλλά απαγορευμένα, αντικείμενα να… προσγειωθούν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του επόμενου έτους – καλύτερα να ελέγξετε τις οδηγίες για τις αποσκευές προτού πακετάρετε για την επόμενη πτήση σας» υπογραμμίζει στην ίδια ανακοίνωση η Lithuanian Airports.