Σαφώς και όλα θα κάνουν κάποια στιγμή τις ίδιες στάσεις στο σεξ. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι αναλόγως το ζώδιο, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη προτίμηση. Δείτε ποιες είναι αυτές.

Κριός

Για τον άντρα Κριό που δεν μπορεί να περιμένει η καλύτερη στάση είναι «στα όρθια». Η γυναίκα Κριός λατρεύει να είναι αυτή από πάνω κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Γενικότερα και οι δύο παίρνουν πολλές πρωτοβουλίες.

Ταύρος

Ο άντρας αλλά και η γυναίκα Ταύρος λατρεύουν την ιεραποστολική στάση. Άνετη, κλασική αλλά εγγυημένη για την απόλυτη ικανοποίηση. Τους αρέσει το πιο «έντονο» σεξ με πολύ πάθος.

Δίδυμοι

Λατρεύουν την «69», αφού τους επιτρέπει να δίνουν και να παίρνουν ταυτόχρονα απόλαυση. Τους αρέσει όμως και η καθιστή στάση κατά την οποία ο άντρας κάθεται και η γυναίκα ανεβαίνει.

Καρκίνος

Η γυναίκα προτιμά να ξαπλώσει με γυρισμένη την πλάτη της πάνω στον άντρα, γιατί δεν αντέχει να κοιτάει στα μάτια. Και ο άντρας Καρκίνος λατρεύει αυτή τη στάση συν το ότι μπορεί να παίζει με όλο το σώμα της.

Λέων

Το «στα τέσσερα» για τον άντρα Λέοντα είναι η τέλεια στάση καθώς θέλουν να έχουν το πάνω χέρι! Το στοματικό σεξ είναι το αγαπημένο μέρος και των δύο αλλά και τα δύο φύλα θέλουν να έχουν το «πάνω χέρι».

Παρθένος

Τους αρέσει να έχουν οπτική επαφή κατά τη διάρκεια του σεξ γιατί τους ερεθίζει περισσότερο «το μάτι» γι’ αυτό μια παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης, καθιστοί και όχι ξαπλωμένοι είναι για τους Παρθένους η καλύτερη.

Ζυγός

Για να τους κάνετε να στενάξουν από ηδονή δύο είναι οι στάσεις. Είτε η γυναίκα να είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι ενώ ο άντρας κρατά ανασηκωμένους τους γλουτούς της είτε ο άντρας να είναι καθισμένος με λυγισμένα γόνατα.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί λατρεύουν το πολύ και καλό σεξ, ενίοτε με πινελιές αγριάδας καθώς οι δαγκωνιές στη βάση του λαιμού και οι νυχιές δίνουν και παίρνουν. Στάση που σίγουρα ιδανική είναι και οι δύο στο πλάι.

Τοξότης

Χωρίς περιορισμούς, χωρίς δεσμεύσεις, η μία φορά δεν είναι αρκετή για τους Τοξότες, οπότε ετοιμαστείτε για 2-3 γύρους. Αγαπημένη στάση, παρά τα όσα λέγονται, είναι η γυναίκα όρθια με γυρισμένη την πλάτη της στον άντρα.

Αιγόκερως

Οπουδήποτε αλλού πιθανόν να είναι ψυχροί και απόμακροι αλλά όχι στο κρεβάτι αφού μπορεί μεν να τους λείπει ο αυθορμητισμός αλλά σίγουρα ένα μετάλλιο το ‘χουν στο τσεπάκι τους μιας και ό, τι κάνουν το κάνουν πάρα πολύ καλά.

Υδροχόος

Ασύμβατοι και απρόβλεπτοι οι άντρες και οι γυναίκες του ζωδιακού μπορεί να τρελάνουν κόσμο με τα «όχι» που γίνονται «ναι» και το αντίθετο, στο σεξ όμως είναι απίστευτα εφευρετικοί με αγαπημένη στάση το «καρεκλάτο».

Ιχθείς

Είναι το ζώδιο που απολαμβάνει τις «χειροπέδες» και τα δεμένα μάτια περισσότερο από τον καθένα, αφήνοντας να το καθοδηγήσουν οι υπόλοιπες αισθήσεις κι όχι η όραση. Η τάση τους προς σαδο/μαζο καταστάσεις είναι έντονη.