To πολυσυζητημένο ηλεκτρικό Pick – up της Tesla, το Cybertruck φαίνεται ότι, έχει μεγάλη ζήτηση, τόσο μετά το …φιάσκο με την δήθεν ανθεκτικότητα των τζαμιών του, όσο και με την στρατιωτική του εμφάνιση. Και αυτό, μιας και η εταιρεία, λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του, κατάφερε να δεχθεί ήδη,  146.000 παραγγελίες για το ηλεκτρικό pick – up της.

Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Η πρώτη θα έχει έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος προσφέρει αυτονομία 400 χιλιόμετρα. Η έκδοση με δύο ηλεκτροκινητήρες θα προσφέρει αυτονομία 480+ χλμ ανά φόρτιση, θα κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα και ενώ η έκδοση με τους τρεις ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες με αυτονομία 800 χιλιόμετρα, επιταχύνουν το pickup από στάση στα 96 χλμ/ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα.  Το μεγαλύτερο μέρος των παραγγελιών αφορά την έκδοση με τους τρεις κινητήρες – είναι το 42% !

Στο παρακάτω βίντεο, εκτός από την παρουσίαση , είναι εμφανής και η απογοήτευση του αφεντικού της Tesla, όταν διαπιστώνει ότι τα απαραβίαστα τζάμια του νέου πικ απ , ραγίζουν πιο εύκολα, από ότι, ο ίδιος περηφανευόταν λίγο πριν, στην συνέντευξη τύπου.