Συνεχίζεται η προσπάθεια του Δήμου Πειραιά για τη βελτίωση της καθημερινότητας, με τον Γιάννη Μώραλη να πραγματοποιεί συνεχείς επισκέψεις σε χώρους όπου γίνονται προσπάθειες για να βελτιωθεί η εικόνα του Πειραιά.

Το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης πραγματοποίησε αυτοψία και στις πέντε δημοτικές κοινότητες διαπιστώνοντας με ικανοποίηση ότι η καθαριότητα έχει βελτιωθεί.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δήμαρχος Πειραιά οι κάδοι ήταν άδειοι και σε αρκετές περιπτώσεις πλυμένοι.

Κατά την αυτοψία ο δήμαρχος διαπίστωσε ότι τα πεζοδρόμια πλένονταν και οι οδοκαθαριστές του Δήμου έκαναν τη δουλειά τους.

Συνεργεία από τη Διεύθυνση πρασίνου συνεχίζουν την καθημερινή προσπάθεια να βελτιώσουν τους – έστω και λίγους – χώρους πρασίνου ενώ συνεργεία της διεύθυνσης ηλεκτροφωτισμού στολίζουν την πόλη εν όψει Χριστουγέννων.

Παράλληλα, συνεχίζονται τα έργα σε διάφορα σημεία, όπως στο Θεμιστόκλειο στάδιο, το οποίο αναμένεται να παραδοθεί ανακαινισμένο σε λίγες ημέρες στους Πειραιώτες.

«Η εικόνα της πόλης είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε ή ότι δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πειραιά και προσθέτει ότι «καταβάλλουμε όλοι μεγάλη προσπάθεια και για αυτό οφείλω να ευχαριστήσω και τους αιρετούς πολιτικούς προϊσταμένους, αλλά και το προσωπικό του Δήμου. Αν όλοι μας επιμείνουμε και εργαστούμε σκληρά και με υπευθυνότητα, κάθε μέρα η πόλη μας θα είναι και καλύτερη, όπως την επιθυμούμε».