Τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του Masters που διεξάγεται στο Παρίσι έμαθε πριν από λίγο ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Συγκεκριμένα, ο Ελληνας τενίστας θα βρει στον δρόμο του τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ, ο οποίος απέκλεισε τον συμπατριώτη του, Φράνσις Τιαφό.

Ο Φριτζ αποδείχθηκε πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης και κατάφερε να πάρει τη νίκη στο τρίτο σετ.

Συγκεκριμένα, πήρε το πρώτο με 7-6 (6), με τον Φράνις Τιαφό στο δεύτερο να κάνει το 6-3 και να ισοφαρίζει σε 1-1 το παιχνίδι. Στο τρίτο σετ έγινε μια πολύ μεγάλη μάχη, με τον Φριτζ να παίρνει τελικά τη νίκη με 6-4.

Το παιχνίδι των δύο Αμερικανών διήρκησε περισσότερο από 2 ώρες, με τον Τέιλορ Φριτζ να έχει 10 άσους, ενώ κέρδισε τους 45 από τους 56 πόντους που έπαιξε με πρώτο σερβίς.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθεί ο Τσιτσιπάς με τον Φριτζ σε επίσημο παιχνίδι, ωστόσο, στο παρελθόν είχαν κοντραριστεί τρεις φορές σε ανεπίσημα τουρνουά.

Συγκεκριμένα, είχαν συναντηθεί στο τουρνουά επίδειξης του Boodles, με τον Αμερικανό να κερδίζει και τις δυο, το 2015 και το 2018, ενώ φέτος αναμετρήθηκαν στο Laver Cup, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίρνει τη νίκη.