Η Εθνική μας ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Βοσνία στο ΟΑΚΑ και πήρε μια μεγάλη νίκη με 2-1, στέλνοντας ουσιαστικά εκτός Euro 2020 την ομάδα του Προσινέτσκι.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος δεν κλήθηκε για τα ματς με Ιταλία και Βοσνία, συνεχάρη από τα social media την Εθνική Ελλάδας και τον ομοσπονδιακό προπονητή, Τζον φαν Σιπ, για τη νίκη (2-1) επί της δεύτερης.

Συγκεκριμένα, Ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ και αρχηγός της Εθνικής τα τελευταία χρόνια έκανε story στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram με πανηγυρική φωτογραφία των Ελλήνων διεθνών από το ματς του Ολυμπιακού Σταδίου και έγραψε το παρακάτω μήνυμα:

«Μπράβο στην ομάδα και στον προπονητή της».

Η αναφορά στον προπονητή έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς υποδηλώνει έμμεσα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη σχέση τους, επειδή ο Σωκράτης δεν συμπεριλήφθηκε αυτή τη φορά στην αποστολή.

Ο Φαν’τ Σιπ άλλωστε είχε δηλώσει ότι πριν ανακοινώσει τις κλήσεις είχε επικοινωνήσει τόσο με τον στόπερ της Άρσεναλ όσο και με τον Κώστα Μανωλά για να τους ενημερώσει ότι θα δώσει ευκαιρίες σε άλλα παιδιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπολογίζει τις παλιοσειρές για τη συνέχεια.

Δείτε την ανάρτηση του Σωκράτη: