Για χρόνια η Τσέλσι ξόδευε εκατομμύρια στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα. Έφτασε σε σημείο να μην στηρίζεται καθόλου στους παίκτες των ακαδημιών και να είναι η ομάδα με τους περισσότερους δανεικούς στο Νησί.

Τα πράγματα όμως έμελλε να αλλάξουν από μία απόφαση της UEFA, η οποία επέβαλλε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στους μπλε του Λονδίνου για παράνομη προσέγγιση ανήλικων παικτών.

Η Τσέλσι έπρεπε να στηριχθεί σε ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες για τα κενά που θα προέκυπταν από τις μεταγραφικές περιόδους του καλοκαιριού και του Ιανουαρίου. Και τα κενά ήταν μεγάλα. Υπήρξαν αποχωρήσεις όπως εκείνη του Εντέν Αζάρ και του Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Αμπράμοβιτς, μετά τη φυγή του Σάρι για τη Γιουβέντους, ήταν να φέρει έναν άνθρωπο που ήξερε το κλαμπ όσο λίγοι. Τον Φρανκ Λάμπαρντ. Αυτή τη φορά στο πόστο του προπονητή.

Εκείνος έδωσε την ευκαιρία στους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας και εκείνοι του το ανταποδίδουν, καθώς η Τσέλσι βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας μετά από 8 αγωνιστικές με 14 βαθμούς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ