Νίκη και μάλιστα με εμφατικό τρόπο πήραν οι έφηβοι του Ολυμπιακού απέναντι στους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Κ17.

Παρά το γεγονός πως οι «πράσινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις 1′ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να επιστρέψουν και με εντυπωσιακή εμφάνιση να κάνουν την ανατροπή.

Το σκορ για το σύνολο του Κώστα Φραντζέσκου άνοιξε ο Πουλιανός, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην «ερυθρόλευκη» άμυνα, έγραψε το 0-1 προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό.

Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με αριστερό σουτ του Λιάτσου.

Στο 27′ ήρθε και η ανατροπή, όταν ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Κατσογιάννης με ψηλοκρεμαστό σουτ στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός έγραψε το 3-1 χάρη σε γκολ του Σταμούλη, ενώ προς το τέλος του ματς, σημειώθηκαν δυο ακόμη τέρματα που σφράγισαν τη μεγάλη ερυθρόλευκη νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.

Αρχικά, ο Χρονακόπουλος έγραψε το 4-1 με κεφαλιά (84′), ενώ στην τελευταία φάση της αναμέτρησης ο Λιοφάγος διαμόρφωσε το εμφατικό 5-1. Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση με παιχνίδι παραπάνω και είναι στο -3 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Τρίπολης.

Αντίθετα, το «τριφύλλι» συγκατοικεί μαζί με την ΑΕΚ στην τρίτη θέση, με την Ένωση όμως να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο.

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι εδώ: