Συγκλονίζει ο Απόστολος Γκλέτσος, περιγράφοντας το τροχαίο που είχε με αγριογούρουνο την Παρασκευή και το οποίο κόντεψε να του κοστίσει τη ζωή.

Ο ηθοποιός κινούνταν προς το Αχλάδι Στλίδας με το αγροτικό του αυτοκίνητο σε επαρχιακό δρόμο παράλληλα της εθνικής οδού. Στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ, πετάχτηκε μπροστά του αγριογούρουνο.

Στην προσπάθειά του να αποφύγει το ζώο, ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας έκανε απότομους χειρισμούς με αποτέλεσμα το όχημά του να εκτραπεί της πορείας του και να τουμπάρει πέντε φορές.

Οι εικόνες από το διαλυμένο αμάξι του Απόστολου Γκλέτσου

«Δεν μπορούσα να ξεπεράσω το σοκ»

Ο ίδιος περιγράφει συγκλονισμένος το ατύχημά του στην κάμερα του tvstar.gr.

Τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα, ο ηθοποιός διαπίστωσε ότι η πλευρά του οδηγού ήταν στο έδαφος, μετά την εκτροπή του αυτοκινήτου του. Ο ηθοποιός αναφέρει ότι σκαρφάλωσε και βγήκε μόνος του από τη μεριά του συνοδηγού. Καταγγέλλει μάλιστα ότι δεν άνοιξε ο αερόσακος του οχήματος.

Στη συνέχεια, τον εντόπισαν περαστικοί και τον πήγαν σπίτι του. Ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρει ότι δεν θυμόταν τίποτα, μέχρι τη στιγμή που έφτασε σπίτι του και τον εξέτασε φίλος του ορθοπεδικός.

«Εκείνη τη στιγμή με έπιασε ένα σοκ, μία φοβία. Δεν μπορούσα να ξεπεράσω το σοκ», λέει ο ηθοποιός ο οποίος φέρει μόνο τραύμα στον ώμο.

«Αν χτυπούσα σε δέντρο, θα σκοτωνόμουν.  Κάποιος εκεί απάνω μου έδωσε ζωή λίγη ακόμη», καταλήγει χαρακτηριστικά.

Πώς έγινε το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς.

Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε 5 φορές.

Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα ο δημοφιλής ηθοποιός και επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση του Π.Σ. Στερεάς, κατάφερε μόνος του να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού.

Περαστικοί σταμάτησαν να τον βοηθήσουν και μετά από ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα.