Το τρένο της Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία προς την κορυφή της Championship. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, επικράτησε 1-0 της Μπρέντφορντ στο ασφυκτικά γεμάτο «Σίτι Γκράουντ», έφτασε τα 10 σερί παιχνίδια δίχως ήττα στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2016 και σκαρφάλωσε στην κορυφή, ισόβαθμη στους 22 βαθμούς με τη Γουέστ Μπρόμιτς Αλμπιον. Τη μοναδική ομάδα που τη νίκησε, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της Φόρεστ. Στο 56ο λεπτό ο Μπεν Ουότσον πήρε το… ριμπάουντ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Λόλεϊ και το κακό διώξιμο από τους παίκτες της Μπρέντφορντ και με σουτ-κεραυνό νίκησε τον γκολκίπερ Ράγια.

Ζώντας, μάλιστα, ένα ιδιαίτερο déjà vu. Και αυτό διότι ο Αγγλος μέσος και αρχηγός των Reds, έκανε ακριβώς ό,τι και πριν από δύο εβδομάδες. Στον εντός έδρας αγώνα με την Μπάρνσλεϊ, ακριβώς στο ίδιο λεπτό (56′), σχεδόν από το ίδιο σημείο, αλλά και με σέντρα από δεξιά, ο Γουότσον ήταν ο παίκτης που έδωσε τη μεγάλη νίκη στη Νότιγχαμ. Με 1-0! Οπως και κόντρα στην Μπρέντφορντ.

Η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη της Championship και με την απόδοσή της ολοένα και επιβεβαιώνει ότι το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί, αλλά και η δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο, είναι τέτοια που δίνει ελπίδες στον σύλλογο να κοιτάζει έως την… Premier League.

Η Φόρεστ ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εχασε σημαντικές ευκαιρίες, με μεγαλύτερη ένα τρομερό σουτ του Σίλβα στο 34ο λεπτό, που πέρασε… χιλιοστά από το δεξί δοκάρι της Μπρέντφορντ, ενώ και στη μοναδική σημαντική ευκαιρία της αντιπάλου της, ο παίκτης-αποκάλυψη της φετινής Championship δήλωσε πάλι παρών. Ο λόγος για τον φοβερό και τρομερό γκολκίπερ Μπράις Σάμπα, ο οποίος νίκησε με τρομερή επέμβαση τον Τζος Ντασίλβα, σε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Φόρεστ.

Εν κατακλείδι, 11 αγωνιστικές μετά την έναρξη της Championship, το καμάρι του Νότιγχαμ ισοβαθμεί με τη Γουέστ Μπρομ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς. Αποτελώντας την πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα του πρωταθλήματος και έχοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, με παθητικό μόλις 9 γκολ!

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Μπρέντφορντ, ο Νίκος Καρέλης πέρασε στο παιχνίδι στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του. Αυτή ήταν η 3η συμμετοχή του 27χρονου Ελληνα επιθετικού, όλες ως αλλαγή, χωρίς ακόμη να έχει καταφέρει να βρει δίχτυα.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Σάμπα, Κας, Γουόραλ, Τσέμα, Ριμπέιρο, Σο (Αντομά 78′), Ουότσον (c), Λόλεϊ, Σίλβα, Καρβάλιο (Αμεόμπι 64′), Γκράμπαν (Μιρ 90′).

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ράγιαμ, Χένρι, Ζανβιέρ, Γιάνσον (c), Ντάλσγκααρντ, Μπεουμό, (Μοκοτζο 63′), Ντασίλβα (Μπενραχμά 63′), Νόργκααρντ, Τζένσεν (Καρέλης 76′), Τσάνος; Γουότκινς

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΥΟΤΣΟΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: